Twee houten sectionaaldeuren en voordeur

In Emmeloord kreeg Different Doors de opdracht om twee houten sectionaaldeuren, een voordeur bekleed met hout en daarbij behorende gevelbekleding te monteren.

Er is gekozen voor de houtsoort Red Cedar, bewerkt met een olie.

Om een mooi strokend geheel te creëren, zijn de planken die gebruikt zijn voor de sectionaaldeuren doorgezaagd en gebruikt in de gevelbekleding. Bij Different Doors laten we altijd alle delen mooi doorstroken wat zorgt voor een unieke uitstraling.

Video

Twee houten sectionaaldeuren en voordeur

Alles is mogelijk

Uniek bij Different Doors is de omvangrijke keuze in houtsoorten en bewerkingen. De uitstraling van uw voordeur wordt mede bepaald door de nerfstructuur van de houtsoort. Ook zelf een ontwerp aanleveren behoort tot de mogelijkheden. We brengen de voordeur in iedere gewenste kleur of tint door lakken of oliën aan te brengen. Wij bieden u onder andere de volgende houtsoorten; eiken, red cedar, okoumé, mahonie, merbau, padoek en merantie. Heeft u andere wensen betreffende kleur, afwerking en profiel? Neem contact op met ons en wij voorzien u graag van de juiste informatie.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Garagedeuren met loopdeur