Mahonie houten sectionaaldeur, Budel

Different Doors heeft deze elektrisch houten sectionaaldeur geplaatst in Budel. Het betreft een Mahonie houten sectionaaldeur, voorzien van verticale smalle panelen.

De houten garagedeur is in dezelfde stijl uitgevoerd als het huis. Een prachtig samenhangend geheel als resultaat.

 

Mahonie hout

Mahonie hout heeft een egale, warme kleur waardoor het een populaire houtsoort is. Daarnaast heeft het hout een fijne nerfstructuur en weinig tot geen pinholes. Het hout heeft van zichzelf een hoge natuurlijke duurzaamheidsklasse waardoor het uitermate geschikt is voor buitentoepassingen zoals deze garagedeur.

Alles is mogelijk

Wist u dat?

We in onze eigen tekenkamer ieder project tot in detail uitwerken? Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw wensen.

Zoekt u ook een mahonie houten garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect wegwerken in uw volledige wand? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten verticale garagedeuren
Horizontale houten garagedeuren