Openslaande garagedeuren van hout

In Spaubeek (Limburg) demonteerde Different Doors de bestaande stalen kanteldeur, vervolgens werden er mooie strakke openslaande garagedeuren van hout gemonteerd. De deuren zijn volledig naar de wensen van de klant geproduceerd en uitgevoerd in hout.

De openslaande deuren zijn voorzien van de RAL kleur 9001, een 3 punt sluiting en veiligheidsschild. Daarnaast is de deur compleet voorzien van tochtkaders.

Laat u inspireren en bekijk ook eens een aantal andere projecten: Red cedar houten garagedeur of onze houten openslaande garagedeur met glas.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten openslaande garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op iedere garagedeur van Different Doors.

Gerelateerde projecten
Houten openslaande garagedeuren

Lees meer over onze houten openslaande garagedeuren

Wilt u uw garagedeur ook gebruiken als toegangsdeur naar uw woning? Wilt u de garage eenvoudig in en uit kunnen lopen bijvoorbeeld met uw motor of fiets? Dan is een gebruiksvriendelijke openslaande garagedeur iets voor u. De openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd als onderhoudsvrije garagedeur of in elke gewenste houtsoort. Een houten openslaande garagedeur geeft uw woning een stijlvolle natuurlijke uitstraling.

Alle eigenschappen van onze houten openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Houten garagedeuren