Klassieke houten openslaande deuren

Deze klassieke houten openslaande deuren plaatste Different Doors bij een tevreden klant. De klassieke uitstraling wordt verkregen door de verticale profilering van de deurpanelen. De zachte grijstint die is gebruikt in combinatie met de kleur van de stenen van het pand, maakt het een prachtig geheel.

 

Meer houten openslaande deuren

Bent u nieuwsgierig naar andere houten openslaande deuren van Different Doors? We plaatsen ook deze hardhouten openslaande garagedeuren en verticale houten garagedeuren. Indien gewenst kunnen we ook verschillende patronen terug laten komen in de deuren, zoals het visgraatmotief in deze openslaande deuren.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten openslaande garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op iedere garagedeur van Different Doors.

Gerelateerde projecten
Houten openslaande garagedeuren

Lees meer over onze houten openslaande garagedeuren

Wilt u uw garagedeur ook gebruiken als toegangsdeur naar uw woning? Wilt u de garage eenvoudig in en uit kunnen lopen bijvoorbeeld met uw motor of fiets? Dan is een gebruiksvriendelijke openslaande garagedeur iets voor u. De openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd als onderhoudsvrije garagedeur of in elke gewenste houtsoort. Een houten openslaande garagedeur geeft uw woning een stijlvolle natuurlijke uitstraling.

Alle eigenschappen van onze houten openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Houten voordeuren