Openslaande garagedeur en loopdeur in zelfde stijl

Different Doors demonteerde in Leende de bestaande garagedeur. Deze werd vervolgens vervangen door een mooie, nieuwe openslaande deur. Er is gekozen voor een midden profilering, met een glad paneel. Daarnaast is de deur uitgevoerd in de kleur RAL 9001.

Naast een openslaande garagedeur, is er door het team van Different Doors ook een nieuwe loopdeur geplaatst. De loopdeur is ook voorzien van een midden profilering met glad paneel en de RAL kleur 9001. Daarnaast is de helft van de deur voorzien van helder HR++ glas.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op! Bekijk ook eens onze overige openslaande garagedeuren, waaronder deze openslaande  garagedeur met geïsoleerd glas of onze garagedeur met verticaal melkglas.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren