Openslaande deuren in RAL 7012

In Pijnacker (Zuid-Holland) monteerde Different Doors een openslaande garagedeur in de RAL kleur 7012. Bij Different Doors bepaalt de klant hoe de deur eruit komt te zien en daar is deze deur een goed voorbeeld van.

De deurvleugels zijn uitgevoerd met een vlak, glad paneel in RAL 7012 met structuurlak. Het kozijn en de scharnieren daarentegen zijn voorzien van de RAL kleur 7024. Als extra detail is deze deur ook aan de binnenzijde voorzien van een RAL kleur naar keuze.

Wil je graag meerdere projecten van ons inzien? Bekijk dan ook eens ons project: garagedeur en voordeur in dezelfde stijl.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren