Openslaande garagedeuren met ramen

Creëer daglicht in uw garage door middel van openslaande garagedeuren met ramen! Wanneer u kiest voor een garagedeur van Different Doors kunt u deze uit laten voeren met of zonder glas. Dit geldt zowel voor onze onderhoudsarme– als houten openslaande garagedeuren. Het glas kunnen we horizontaal, verticaal of in diverse vensters uitvoeren. Doordat al onze garagedeuren met ramen voorzien zijn van HR++ glas doet dit geen afbreuk aan de isolatie.

 

HR++ glas

De afkorting HR staat voor hoog rendement. Dit isolerende dubbel glas bestaat uit twee glasplaten met een spouw ertussen. Bij standaard dubbel glas wordt de ruimte gevuld met lucht, bij HR++ wordt deze gevuld met edelgas. Dit isoleert nóg beter. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw energiekosten, u houdt ook rekening met het milieu. Daar komt nog eens bij dat u minder last heeft van lawaai.

 

Onderhoudsarme openslaande garagedeur

Horizontaal, verticaal of vensters?

Uw garagedeur wordt volledig aan de hand van uw wensen samengesteld en geproduceerd. Hierdoor heeft u veel invloed op het design en de uitstraling van de deur.  Zo kunt u het glas horizontaal, verticaal of met vensters laten plaatsen.


Transparant of melkglas

Voor uw garagedeur met ramen heeft u nog de keuze tussen transparant of melkglas. Melkglas is ondoorzichtig waardoor voorbijgangers niet de garage in kunnen kijken. Handig wanneer er kostbare spullen opgeborgen liggen in de garage (of wanneer het een rommeltje is 😉).

 


Meer informatie?

Bent u na het lezen van dit artikel benieuwd geworden naar onze openslaande garagedeuren? Klik hier voor een impressie van recente projecten. Graag een persoonlijk gesprek? Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor informatie, advies en een offerte op maat. Laat daarvoor uw gegevens achter via het contactformulier.

 

Garagedeur advies

Vul hieronder uw gegevens in