Moderne openslaande deuren

In Houten (Utrecht) demonteerde het team van Different Doors de bestaande garagedeur, vervolgens werd de nieuwe openslaande garagedeur geplaatst. Er is gekozen voor moderne, strakke openslaande deuren. De deuren zijn voorzien van een vlak, glad paneel in de RAL kleur 9010. Daarnaast is de complete deur voorzien van een structuur lak.

Bent u ook op zoek naar nieuwe openslaande deuren? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Wacht niet langer en vraag direct online een offerte aan.

Voor meer inspiratie bekijkt u ook eens onze overige afgeronde projecten van moderne openslaande deuren:

Moderne deuren met melkglas
Moderne deuren met HR++ glas
Moderne deuren met mooi handvat

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar all-in garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren