Garagedeur openslaand, vlakke panelen

In Budel (Noord-Brabant) heeft het montageteam van Different Doors deze openslaande garagedeuren gemonteerd, voorzien van vlakke, gladde panelen met RAL kleur 7016.

Op zoek naar een garagedeur in Noord-Brabant?

Wilt u ook een garagedeur (openslaand) en komt u uit de omgeving van Brabant? Dan bent u bij Different Doors aan het juiste adres! Wij zijn de specialist in garagedeuren voor de provincie Noord-Brabant en omstreken. Kies zelf de kleuren, paneelsoorten, profilering en glas van uw garagedeur (openslaand)!

Wij adviseren u graag in de specifieke mogelijkheden. Toch liever eerst eens bekijken wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijkt u dan ook eens een aantal van onze andere prachtige projecten, zoals onze openslaande deur met melkglas of onze mooie witte openslaande deuren.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren