In Limburg realiseerde Different Doors een houten verticale voordeur en garagedeur. Deze hardhouten deuren zijn gerealiseerd in een RAL kleur naar keuze van de klant. Naast de klassieke verticale belijning beschikken deze garage- en voordeur over uitgebreide veiligheid- en isolatieopties.

Houten verticale garagedeur en voordeur

Klassieke uitstraling in een modern jasje

De klant wenste een klassieke uitstraling. Door het toepassen van verticale belijning en een weldorpel is aan die wens voldaan. Daarnaast is deze houten voordeur voorzien van volledige isolatie, driepuntssluiting en veiligheidsbeslag. Deze hoogwaardige afwerking is standaard bij Different Doors.

 

 

Alles is mogelijk

Uniek bij Different Doors is de omvangrijke keuze in houtsoorten en bewerkingen. De uitstraling van uw voordeur en garagedeur wordt mede bepaald door de nerfstructuur van de houtsoort. Ook zelf een ontwerp aanleveren behoort tot de mogelijkheden. We brengen de garagedeur en voordeur in iedere gewenste kleur of tint door lakken of oliën aan te brengen. Wij bieden u onder andere de volgende houtsoorten; eiken, red cedar, okoumé, mahonie, merbau, padoek en merantie. Heeft u andere wensen betreffende kleur, afwerking en profiel? Neem contact op met ons en wij voorzien u graag van de juiste informatie.

Gerelateerde projecten
Garagedeuren met voordeur

Lees meer over onze garagedeuren met voordeur

Meer lezen over onze garagedeuren met voordeur? Bekijk voorbeelden van opgeleverde projecten.

Alle eigenschappen van onze houten garagedeuren met voordeur

Garagedeuren met voordeur

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten voordeuren
Houten garagedeuren gelijk met gevel