Verticale houten garagedeur en dubbele houten voordeur

Bij de Vinkeveense plassen heeft Different Doors deze villa mogen voorzien van een houten garagedeur en dubbele houten voordeur in een aluminium kozijn. Beide deuren zijn volledig op maat gemaakt en voorzien van Afrormosia hout. Deze houtsoort kenmerkt zich door de mooie nerfstructuur. Het geeft deze villa een fraaie en natuurlijke afwerking. Daarnaast zijn ze perfect geïsoleerd en veilig. De houten voordeur is voorzien van een zeer veilige driepuntssluiting. De houten sectionaaldeur is te bedienen met een meegeleverde draadloze handzender.

De sectionaaldeur kan eenvoudig met een draadloze handzender geopend worden. Alle garagedeuren, voordeuren en loopdeuren van Different Doors worden geïsoleerd waardoor uw woning in de winter aangenaam warm is en in de zomer juist lekker koel blijft.

Liever een andere houtsoort of afwerking?

Uniek bij Different Doors is de omvangrijke keuze in houtsoorten en bewerkingen. De uitstraling van uw deur wordt mede bepaald door de nerfstructuur van de houtsoort. Ook zelf een ontwerp aanleveren behoort tot de mogelijkheden. We brengen de voordeur in iedere gewenste kleur of tint door lakken of oliën aan te brengen. Wij bieden u onder andere de volgende houtsoorten; eiken, red cedar, okoumé, mahonie, merbau, padoek en merantie. Heeft u andere wensen betreffende kleur, afwerking en profiel? Neem contact op met ons en wij voorzien u graag van de juiste informatie.

Alles is mogelijk

Bent u ook op zoek naar bijzondere houten deuren? Bij Different Doors bent u aan het juiste adres! Onze adviseurs kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die passen bij uw eisen en wensen. Aan de hand hiervan zorgen zij voor een ontwerp dat aansluit bij de stijl van uw woning. Omdat alle deuren van Different Doors op maat gemaakt worden, is geen idee te gek. Wat u ook in gedachten heeft, Different Doors maakt het mogelijk!

Neem contact op met de adviseurs van Different Doors om te zien wat zij voor u kunnen betekenen.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten verticale garagedeuren