Elektrisch houten sectionaaldeur, loopdeur en gevelbekleding te ‘s-Gravenwezel (B)

Prachtig houten deuren project gerealiseerd in ‘s-Gravenwezel (B). Een elektrische houten sectionaalpoort en houten loopdeur geïntegreerd in de houten gevel. Hierbij is gebruik gemaakt van Meranti hout, donker behandeld, waarbij de nerven en structuur zichtbaar zijn. Het betreft een volledig houten deurblad.

Video

Elektrisch houten sectionaaldeur, loopdeur en gevelbekleding

Laat u inspireren door deze bijzondere gevel…

Eigen montage en dus perfecte afwerking!

Goed opgeleide monteurs die uw bestelde garagedeur en loopdeur perfect monteren. Dat vinden wij bij Different Doors belangrijk. Different Doors werkt met eigen vakkundige montageteams met oog voor detail en weet zo een perfecte montage, installatie en afwerking te garanderen. Niet voor niets geven wij 10 jaar all-in garantie op onze producten!

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een volledige houten gevel met garagedeur en loopdeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we het geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op iedere voordeur van Different Doors.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten sectionaaldeuren