Houten sectionaaldeur gelijk met de gevel van Red Cedar

Een project met natuurlijke schoonheid: een houten sectionaaldeur gelijk met de gevel gemaakt van Red Cedar hout. De warme kleur van het hout steekt fraai af tegen de koele, witte kleur van de woning. De garagedeur is maar liefst 5,5m breed wat meer dan genoeg ruimte biedt om twee auto’s in de garage te parkeren.

Houten sectionaaldeur gelijk met de gevel

Voor dit project is de garagedeur gelijk met de gevel geplaatst. Dit combineert de praktische behoefte aan een functionele garagedeur met de esthetische wens om deze volledig op te laten gaan in de gevel. Wanneer de garagedeur gesloten is, is het met het blote oog vrijwel niet te zien dat er een garagedeur in de gevel aanwezig is.

Eenheid in uitstraling

Voor dit project is gebruik gemaakt van Red Cedar hout. Het hout heeft een rijke, warme kleur met een aantrekkelijke natuurlijke houtnerf. Het hout komt niet alleen terug bij de garagedeur van de woning, maar ook de voordeur, gevelbekleding en toegangspoort zijn uit hetzelfde hout vervaardigd. De houten elementen geven een gastvrij gevoel aan bezoekers van de woning en eventuele voorbijgangers.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren