Garagedeur volledig van glas

Een uniek project van Different Doors! Bij een indrukwekkende wonining hebben we maar liefst vier garagedeuren mogen plaatsen, volledigd vervaardigd van glas. Drie van de vier garagedeuren zijn gemaakt van helder glas bij de losstaande garage. De vierde garagedeur is gemaakt met melkglas, en is geplaatst bij de garage direct grenzend aan de woning.

Elektrische garagedeur volledig van glas

Voor het design van de garagedeuren is gekozen voor een garagedeur volledig van glas. Het frame van de garagedeur is gemaakt van hout, waarin het glas is bevestigd. Het glazen design doet de garage natuurlijk licht binnen vallen. Het resultaat is een functionele garage waarbij de auto’s straks schitteren in het daglicht.

In samenwerking met Hous Luxe Woningen

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar klassieke houten garagedeuren of juist een garagedeur gelijk met de gevel? Iedere houtsoort, kleur, techniek of afwerking is mogelijk. Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren