Shou Sugi Ban garagedeur gelijk met de gevel

Een prachtig project waarbij traditie en innovatie zijn samengekomen… Een splinternieuwe houten garagedeur waarbij gebruik gemaakt is van Japans Zwarthout, ook wel Shou Sugi Ban genoemd. Dit is een eeuwenoude houtverbrandingstechniek die het hout niet alleen verduurzaamd maar ook een prachtige, unieke uitstraling geeft.

Garagedeur van Zwarthout – Shou Sugi Ban

Bij dit project is er gebruik gemaakt van Japans Zwarthout. Het hout heeft zijn unieke, diepzwarte uitstraling verkregen door een eeuwenoude Japanse techniek: Shou Sugi Ban. Hierbij wordt de oppervlakte van het hout verbrand, waardoor er een verkoolde laag op het hout komt te liggen. Dit maakt iedere plank van dit project, uniek in zijn soort. Deze methode zorgt niet alleen voor een bijzondere uitstraling, maar maakt het hout ook duurzaam. De levensduur van het hout wordt met vele jaren verlengd en is beter bestand tegen vocht.

Houten garagedeur gelijk met de gevel

Het type hout dat gebruikt is voor dit project maakt het een garagedeur uniek in zijn soort. Maar niet alleen het type hout zorgt ervoor dat deze garagedeur het omkijken waard is, ook de manier waarop deze naadloos geïntegreerd is in de gevel. Dit is een van de specialiteiten van Different Doors. Bij het passeren van de garage oogt de garage als één houten gevel, waar er in realiteit een garagedeur verscholen gaat. Doordat iedere plank door de Shou Sugi Ban techniek uniek is, én er gebruik is gemaakt van houten latten van verschillende breedtes oogt de gevel speels, maar tegelijkertijd strak door de donkere kleur.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar een houten garagedeur gelijk met de gevel maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren