Elektrisch houten garagedeur van Mahonie

Deze prachtige elektrisch houten, verticaal geprofileerde sectionaaldeur heeft Different Doors geplaatst in Den Ilp (Noord-Holland). De elektrische houten garagedeur is gemaakt van Mahonie hout en voorzien van weldorpel, slaglat en neutje. De elektrische houten garagedeur is niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens perfect geïsoleerd!

Video

Garagedeur monumentaal pand

Om u van een zo goed mogelijke sfeerimpressie te voorzien van deze prachtige elektrische houten garagedeur hebben wij een video gemaakt.

Alles is mogelijk

Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? In onze eigen tekenkamer werken we ieder project tot in fijnste details uit. Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen. Zoekt u ook een houten  garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Garagedeuren voor monumentale panden
Houten verticale garagedeuren