Houten sectionaaldeur bijzondere bungalow

Het design van deze unieke woning vroeg om een speciale garagedeur. De houten sectionaaldeur en gevelbekleding zijn dan ook een waardevolle toevoeging voor het totaalaanzicht van deze bijzondere bungalow. Doordat in het design van de bungalow gespeeld is met zowel lichte als donkere kleuren komen de bruine houttinten optimaal tot hun recht. Omdat de garagedeur volledig opgaat in de gevel wordt deze pas zichtbaar zodra deze geopend wordt.

Hout aanleveren

Bij Different Doors werken we met een uitgebreid aanbod aan diverse houtsoorten, klanten kunnen er echter ook voor kiezen om eigen hout bij ons aan te leveren. Dit wordt vaak gedaan wanneer er meerdere houten details in een woning verwerkt zijn en men er verzekerd van wil zijn dat exact dezelfde soort gebruikt wordt. Dat was ook bij deze bungalow het geval, de klant heeft het hout bij ons afgeleverd waarmee wij vervolgens de garagedeur geproduceerd hebben.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren