Houten garagedeur Red Cedar

Different Doors realiseerde deze prachtige houten garagedeur van Red Cedar-hout, voorzien van perfecte isolatie, kwaliteit en afwerking. Dankzij de afwerking met olie beschikt deze luxe garagedeur over een fraaie uitstraling! De garagedeur van Red Cedar-hout is volledig elektrisch en gaat verticaal open dankzij horizontale panelen. Dankzij de structuur van de houten planken zijn de panelen niet zichtbaar wanneer de elektrische houten garagedeur gesloten is.

Heeft u vragen over deze elektrische houten garagedeur van Red Ceder-hout of wilt u zelf ook graag zo’n garagedeur voor uw woning? Neem dan contact op! Toch liever eerst meer inspiratie opdoen? Bekijkt u dan ook eens ons overzicht van luxe garagedeuren!

Alles is mogelijk

Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? In onze eigen tekenkamer werken we ieder project tot in fijnste details uit. Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen. Zoekt u ook een houten garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Horizontale houten garagedeuren
Houten garagedeuren