Houten sectionaaldeur van Red Cedar hout

Bij deze strakke en moderne villa heeft Different Doors een op maat gemaakte houten Red Cedar garagedeur gerealiseerd. De houten garagedeur bestaat uit horizontale delen Red Cedar voorzien van een speciale bewerking. De fraai aangelegde tuin, de strakke afwerking van de villa, en de bijzondere houten garagedeur maken dit een compleet plaatje.

Red Cedar hout

Red Cedar is een duurzame houtsoort met een natuurlijke uitstraling. De Red Cedar garagedeur in dit project is behandeld met een speciale lak. Dit voorkomt vergrijzing en zorgt er voor dat de houten garagedeur zijn kleur behoudt.

Alles is mogelijk

Wist u dat?

We in onze eigen tekenkamer ieder project tot in detail uitwerken? Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen.

Zoekt u ook een houten garagedeur van Red Cedar, of van een andere houtsoort? En wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten zijwaartste garagedeuren
Houten garagedeuren