Geïsoleerde garagedeur met glas

Het montageteam van Different Doors heeft deze mooie openslaande garagedeuren gemonteerd in Helmond. De deuren zijn uitgevoerd met een smalle verticale profilering, gladde panelen in de RAL kleur 5004. Boven in de deur is helder HR++ glas verwerkt. De deuren zijn volledig geisoleerd, inclusief het kozijn.

Geïsoleerde openslaande garagedeur

Zowel het kozijn als de openslaande deurpanelen zijn bij Different Doors optimaal geïsoleerd. Zo hebben de deurpanelen een isolatiewaarde (U-waarde) tussen de 1,2 W/m2k en 1,5 W/m2k. Door de isolerende deurpanelen, in combinatie met het thermisch onderbroken kozijn, blijft de koude lucht buiten en de warme lucht binnen.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een geïsoleerde garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
Houten openslaande garagedeuren