Openslaande garagedeur met ramen

In Weert monteerde Different Doors deze mooie openslaande garagedeuren met ramen. De deuren zijn uitgevoerd in onderhoudsvrije materialen in de RAL kleur 9001. De panelen hebben een profilering met houtnerf.

Deze openslaande deuren met ramen zijn goed afgestemd op de wensen van de klant. De deur is goed geïsoleerd door middel van het thermisch onderbroken kozijn. Daarnaast bevindt zich in de actieve deur een brievenbus, en is de deur uitgevoerd met een RVS deurknop in plaats van de standaard deurkruk. De garagedeur heeft een niet-symmetrische vlakverdeling.

HR++ isolatieglas

Deze garagedeur met ramen is uitgerust met twee ruiten in de bovenste panelen van de deurvleugels. Het gebruikte glas is HR++ isolatieglas. Het melkglas is lichtdoorlatend maar zorgt wel voor de gewenste privacy in de garage.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
Houten openslaande garagedeuren