Openslaande garagedeuren met HR++ glas

Deze openslaande garagedeuren zijn uitgevoerd met smalle, gladde panelen, horizontaal geprofileerd. Boven in de deur is HR++ melkglas verwerkt. Deze deuren zijn volledig geïsoleerd en uitgevoerd met thermisch onderbroken kozijn. De garagedeuren zijn volledig op maat gemaakt en voldoen aan alle wensen van de klant.

 

Waarom HR++ glas?

Zeker wanneer u kiest voor optimale isolatie is het aan te raden uw deuren te voorzien van HR++ glas. Dit glas bestaat uit twee glasplaten die elk aan één zijde een coating hebben. De ruimte tussen de glasplaten is gevuld met edelgas. Door deze combinatie isoleert HR++ glas vele malen beter dan bijvoorbeeld dubbelglas. Different Doors adviseert altijd HR++ glas te gebruiken wanneer een goede isolatie gewenst is.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een onderhoudsvrije garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
Houten openslaande garagedeuren