Openslaande garagedeur met midden profilering

In Grubbenvorst (Limburg) demonteerde Different Doors de bestaande kanteldeur en werd vervangen door een openslaande deur met midden profilering.

De garagedeur is uitgevoerd in de kleur RAL 9016 en is voorzien van een geïsoleerd kozijn (thermisch onderbroken) en onderdorpel, een RVS deurkruk en verstelbare scharnieren.

Leuk bijkomend detail: in 2012 werd door Different Doors bij de buren een zelfde openslaande deur gemonteerd. De gezamenlijke oprit is nu een mooi geheel. Wilt u ook gezamenlijk uw garagedeur laten vervangen, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan!

Wij inspireren u graag met onze projecten! Bekijk ook eens de volgende projecten: Houten openslaande garagedeur met glas of garagedeur met gevelbekleding.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren