Verticale plato garagedeur gelijk in de gevel met loopdeur

In Oirschot monteerde Different Doors deze zeer unieke verticale plato garagedeur gelijk in de gevel met loopdeur. De volledige wand bestaat uit Platowood, een houtsoort die door een speciaal milieuvriendelijk proces zonder chemicaliën verduurzaamd is. Deze elektrisch bedienbare houten sectionaaldeur met loopdeur produceerde Different Doors in haar eigen fabriek.

 

In Oirschot monteerde Different Doors deze unieke houten garagedeur van Platowood. Naast de volledig houten garagedeur en loopdeur is ook de wand van de garage door Different Doors bekleed met het verticaal geplaatste Platowood.

Geïntegreerd in wand

De deuren van de Platowood garage zijn geïntegreerd in de wand. Ze lopen gelijk met de gevel waardoor ze, wanneer ze gesloten zijn, nauwelijks te zien zijn. Dit geeft de garage een unieke en strakke uitstraling.

Losstaande loopdeur

Naast de houten sectionaaldeur is een losse loopdeur geplaatst. Hierdoor kunnen de bewoners de garage gemakkelijk in en uit lopen zonder dat de sectionaaldeur geopend hoeft te worden.

Video

Verticale plato garagedeur gelijk in de gevel met loopdeur

Milieuvriendelijke houtsoort

Platowoord is een houtsoort die wordt verduurzaamd door een milieuvriendelijk proces waarbij geen chemische toevoegingen worden toegepast. Er wordt alleen water en warmte gebruikt. Het resultaat: een sterke en robuuste garagedeur.

Duurzaam

Platowood is een duurzame keuze als het om hout gaat. Platowood wordt gemaakt van snelgroeiend hout uit duurzaam beheerde bossen. Dit wil zeggen dat de bossen op een verantwoorde manier geoogst worden waarbij de instandhouding van het bos niet in gevaar komt.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren