Openslaande deuren met helder glas

Different Doors kreeg de opdracht in Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) de bestaande garagedeur te demonteren. Vervolgens werd een nieuwe openslaande deur gemonteerd.

De klant heeft gekozen voor deurvleugels met een midden profilering in de kleur RAL 9001. De openslaande garagedeuren zijn daarnaast uitgevoerd met een geïsoleerd kozijn en standaard RVS deurkruk.

Om extra licht in de achterliggende ruimte te creëren is er gekozen voor helder HR++ glas in de bovenste panelen. Wilt u graag nog meer inspiratie opdoen? Bekijkt u dan ook eens onze openslaande deuren met verticaal glas!

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren