Asymmetrische openslaande deuren met glas

In Elsloo (Limburg) monteerde Different Doors een openslaande garagedeur volledig voorzien van HR++ glas. Onder in de deur zit een borstwering, voorzien van de RAL kleur 9001. Naast deze speciale vulling is de deur niet symmetrisch verdeeld. De klant heeft zelf aangegeven hoe breed iedere deurvleugel diende te worden.

Garage als kantoor- of praktijkruimte?

Different Doors voorziet veel praktijkruimtes, nagelstudio’s, kapsalons, beautysalons, pedicures en andere werkruimtes aan huis van een onderhoudsarme (garage)deur. Er zijn talloze mogelijkheden in uitvoering, kleur en afmetingen. U bepaalt de uitstraling zodat uw klanten al met een glimlach binnenkomen… De perfect geïsoleerde deuren zorgen voor de isolatie, zodat het ook behaaglijk is in de ruimte. Tevens zijn alle openslaande garagedeuren voorzien van een SKG*** anti kerntrek krukset en vijfpuntsvergrendeling zodat de veiligheid gegarandeerd is.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren