Openslaande garagedeur smal glas

Different Doors plaatste deze openslaande garagedeuren met verticaal geprofileerde panelen. Boven in de deur is HR++ geïsoleerd glas verwerkt zodat de gehele deur goed geïsoleerd is. Op aanvraag van de opdrachtgever is een brievenbus geplaatst.

Volledig op maat gemaakt

Dit project is een goed voorbeeld van onze 100% maatwerk garagedeuren. Samen met de klant is gekeken naar zijn of haar wensen waarna wij de garagedeur in productie hebben genomen. Vervolgens hebben onze monteurs de openslaande garagedeuren vakkundig gemonteerd zodat er een goed geïsoleerde ruimte ontstaat.

Garagedeur met glas

Door het gebruik van glas krijgt u op een natuurlijke manier meer licht in de ruimte. Onderhoudsarme openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen optioneel worden voorzien van ramen met HR++ glas, ook wel isolatieglas of hoogrendementsglas genoemd.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren