Dubbele openslaande deuren

In Geleen (Limburg) heeft het montageteam van Different Doors twee openslaande garagedeuren geplaatst. Beide deuren zijn uitgevoerd met smalle, gladde panelen in RAL kleur 9010 met structuurlak. Ook zijn de garagedeuren voorzien van HR++ isolerend melkglas en vlakke platen aan de binnenzijde van de deuren.

Gebruiksgemak

De dubbele openslaande deuren van Different Doors bieden de bewoners optimaal gebruiksgemak. Ook wanneer er maar een deurvleugel geopend wordt is de doorgang namelijk breed genoeg om met een fiets in de hand naar binnen of buiten te lopen. De deurvleugels kunnen gemakkelijk in open stand gezet worden middels omklapvoetjes.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren