Openslaande garagedeuren met HR++ glas

Voor dit project monteerde het montageteam van Different Doors deze openslaande garagedeuren met HR++ glas. Door het gebruik van vlak gladde panelen vormen de garagedeuren in combinatie met de kleine bakstenen een mooi en net geheel. Het kozijn is uitgevoerd in de kleur RAL 9016, de scharnieren in RAL 9006 en de deuren in RAL 7016.

Garagedeur met glas (HR++ glas)

Wanneer u kiest voor openslaande garagedeuren van Different Doors uitgevoerd met glas, worden deze standaard voorzien van HR++ glas. Dit glas is voorzien van een dubbele glaslaag met aan één kant een coating. Verder worden de glazen verbonden door een metalen afstandshouder en is de ruimte tussen de glazen gevuld met edelgas. Dit gas isoleert beter dan lucht. Hierdoor isoleert HR++ vele malen beter dan dubbel glas.

Ook op zoek naar garagedeuren met glas? Bekijk hier projecten.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren