Openslaande garagedeuren met HR++ glas

Voor dit project monteerde het montageteam van Different Doors deze openslaande garagedeuren met HR++ glas. Door het gebruik van vlak gladde panelen vormen de garagedeuren in combinatie met de kleine bakstenen een mooi en net geheel. Het kozijn is uitgevoerd in de kleur RAL 9016, de scharnieren in RAL 9006 en de deuren in RAL 7016.

Openslaande garagedeuren:
waarom HR++ glas?

U heeft ongetwijfeld de term HR++ glas vaker voorbij zien komen. Maar waarom wordt hier nu zo vaak voor gekozen? Dit heeft alles te maken met een perfecte isolatie. HR++ glas bestaat uit twee glasplaten die met een afstandshouder ertussen in een frame worden gezet. Eén kan van elke glasplaat heeft een speciale isolerende coating. Tussen de glasplaten zit, in tegenstelling tot dubbelglas, geen lucht maar edelgas. Verder is het frame afgewerkt met een speciale kit. Kortom: HR++ glas zorgen voor optimale isolatie en dat maakt openslaande garagedeuren met HR++ glas zeer geliefd!

Openslaande garagedeuren:
oneindig veel ontwerpen

Openslaande garagedeuren kunnen ontworpen worden op talloze manieren. U heeft vrije keuze in afmeting, materiaalsoort, de profilering van de panelen en de afwerking van het hout. Nieuwsgierig naar andere voorbeelden? Kijk dan eens naar deze openslaande garagedeuren met verticaal melkglas of deze openslaande deuren met smalle houtnerf. Wist u trouwens dat Different Doors ook specialist is in bijvoorbeeld houten sectionaaldeuren?

Vrijblijvende offerte voor openslaande garagedeuren

Bij Different Doors staan we altijd open voor nieuwe, interessante projecten. Bent u op zoek naar een specialist die uw openslaande garagedeur ontwerpt en plaatst? Neem vooral contact op of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. We gaan razendsnel voor u aan de slag zodat u op korte termijn kunt genieten van uw vakkundig geplaatste garagedeuren!

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren