Openslaande garagedeuren met houtnerf

Deze mooi afgewerkte openslaande garagedeuren houtnerf zijn door Different Doors bij een tevreden klant geplaatst. De midden profilering van de houtnerf panelen maakt dat de deuren in combinatie met de kleine bakstenen, een fraai geheel vormen. De volledig geïsoleerde panelen en het thermisch onderbroken kozijn zorgen voor een perfecte isolatie. Door de gekozen afwerking zijn de garagedeuren onderhoudsvrij.

Garagedeuren op maat

Bij Different Doors wordt iedere garagedeur volledig op maat gemaakt. Hierdoor kunnen we de uitstraling die de klant wenst vertalen naar een passende garagedeur. Zo hebben ze onder andere de vrije keuze in deurpanelen, profilering, kleur en toevoeging van glas. Ook is het mogelijk om de garagedeuren van een houtnerf te voorzien. Benieuwd naar garagedeuren met houtnerf die we in het verleden hebben mogen plaatsen? Klik dan hier.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren