Garagedeur openslaand in Braambrugge (Utrecht)

In Braambrugge (Utrecht) monteerde Different Doors deze openslaande deuren met midden profilering gladde panelen. De deuren hebben RAL-kleur 7037 en het kozijn heeft RAL-kleur 9010. De gehele deur is voorzien van structuurlak. Ook speciaal aan deze deur zijn de verzonken scharnieren. Deze zijn zichtloos weggewerkt in de deur.

Deze openslaande garagedeur gemonteerd in Braambrugge (Utrecht) is gemakkelijk te onderhouden en volledig gerealiseerd naar wensen van  de klant. Komt u zelf ook uit de omgeving van Utrecht en wilt u ook graag een openslaande garagedeur op maat? Wij helpen u graag verder!

Bekijkt u ook eens een aantal van onze prachtige projecten in Utrecht, waar wij met veel plezier aan gewerkt hebben, zoals deze moderne garagedeur wit of onze luxe sectionaaldeuren.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar all-in garantie op elk type garagedeur.

Offerte aanvragen
10 jaar garantie      different doors klanttevredenheid


Uw zekerheden bij Different Doors

Dankzij onze eigen productie en eigen innovaties kunnen wij deuren leveren die u nergens anders kunt krijgen. We geven u de volgende garanties:

  • Garagedeuren op maat uit eigen productie
  • Volledige keuze in kleur, maat en uitstraling van uw deur
  • Perfect isolatie en veiligheid
  • Ons montageteam plaatst uw deur binnen één dag, vaak al binnen een halve dag
  • 10 jaar garantie

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren