Nieuwe openslaande deuren RAL 9010

Het team van Different Doors heeft in Gastel (Noord-Brabant) een openslaande deur geplaatst. Deze deur is voorzien van vlakke profilering, gladde panelen, een geïsoleerd kozijn en RVS deurkruk. De openslaande deur is uitgevoerd in ral kleur 9010 met structuurlak. Een project van A tot Z, van demontage van de oude garagedeur tot montage van de nieuwe openslaande deur.

Openslaande deuren op maat

Bij Different Doors wordt iedere openslaande garagedeur volledig op maat gemaakt. Hierdoor bent u als klant volledig vrij in het bepalen van de gewenste uitstraling. Op deze manier kunnen de nieuwe openslaande deuren perfect aansluiten bij uw woning en/of bestaande voordeur. Bij dit project is er gekozen voor de kleur wit om de nieuwe deuren te laten matchen met de voordeur. Alle RAL-kleuren zijn mogelijk om uit te kiezen.

Meer inspiratie opdoen? Bekijk hier meer witte openslaande garagedeuren.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren