Houten openslaande garagedeuren – Den Bosch

Voor deze tevreden klant plaatste Different Doors houten openslaande garagedeuren, asymmetrisch uitgevoerd. De deuren zijn horizontaal geprofileerd en de loopdeur is voorzien van HR++ glas.

Garagedeuren met HR++ glas

Voor optimale isolatie is HR++ glas op dit moment de beste keuze. Net als bij dubbelglas wordt gebruikt gemaakt van twee glasplaten die tegenover elkaar worden geplaatst. Wat HR++ glas anders maakt is de coating aan een kant van de glasplaten en de met edelgas gevulde ruimte. Deze combinatie zorgt voor de beste isolatie.

Uw garagedeuren laten plaatsen door Different Doors?

Velen gingen u voor en niet alleen in Den Bosch! Bekijk bijvoorbeeld deze stijlvolle, openslaande garagedeur waarbij eveneens HR++ glas is gebruikt of deze houten garagedeur in klassieke stijl. Bent u geïnteresseerd in bedrijfsdeuren? Ook hiervoor kunt u bij Different Doors terecht! Neem contact met ons op zodat we samen naar uw ideeën en wensen kunnen kijken.

 

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten openslaande garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op iedere garagedeur van Different Doors.

10 jaar garantie      different doors klanttevredenheid


Uw zekerheden bij Different Doors

Dankzij onze eigen productie en eigen innovaties kunnen wij deuren leveren die u nergens anders kunt krijgen. We geven u de volgende garanties:

  • Garagedeuren op maat uit eigen productie
  • Volledige keuze in kleur, maat en uitstraling van uw deur
  • Perfect isolatie en veiligheid
  • Ons montageteam plaatst uw deur binnen één dag, vaak al binnen een halve dag
  • 10 jaar garantie

Lees meer over onze houten openslaande garagedeuren

Wilt u uw garagedeur ook gebruiken als toegangsdeur naar uw woning? Wilt u de garage eenvoudig in en uit kunnen lopen bijvoorbeeld met uw motor of fiets? Dan is een gebruiksvriendelijke openslaande garagedeur iets voor u. De openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd als onderhoudsvrije garagedeur of in elke gewenste houtsoort. Een houten openslaande garagedeur geeft uw woning een stijlvolle natuurlijke uitstraling.

Alle eigenschappen van onze houten openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Houten garagedeuren