Zwarte houten openslaande garagedeur

In Leusden monteerde Different Doors een zwarte houten openslaande garagedeur. Door het ontwerp aan te passen bij de rest van de voorgevel krijgt deze bijzondere woning een karakteristiek uiterlijk.

Volledig naar wens

Bij Different Doors nemen we alle wensen en eisen van u op in het ontwerp. Daarnaast voorzien we standaard een extra veilige driepuntssluiting en een SKG*** kruk.

Perfecte isolatie

Een goede isolatie is erg belangrijk. Houten openslaande garagedeuren van Different Doors zijn optimaal geïsoleerd. Daarnaast wordt door vakkundige montage uw ruimte volledig afgesloten van wind. Hierdoor bespaart u direct op de energiekosten.

Uw eigen houten openslaande garagedeur op maat laten ontwikkelen!

Wilt u ook graag uw eigen houten openslaande garagedeur op maat laten realiseren? Wacht niet langer en neem gerust contact op. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden en voorzien u van een hoogwaardige houten garagedeur. Ieder maatwerk project zien wij als een nieuwe uitdaging, waarbij u de hoogwaardige kwaliteit mag verwachten die wij standaard leveren.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar all-in garantie op iedere garagedeur van Different Doors.

Gerelateerde projecten
Houten openslaande garagedeuren

Lees meer over onze houten openslaande garagedeuren

Wilt u uw garagedeur ook gebruiken als toegangsdeur naar uw woning? Wilt u de garage eenvoudig in en uit kunnen lopen bijvoorbeeld met uw motor of fiets? Dan is een gebruiksvriendelijke openslaande garagedeur iets voor u. De openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd als onderhoudsvrije garagedeur of in elke gewenste houtsoort. Een houten openslaande garagedeur geeft uw woning een stijlvolle natuurlijke uitstraling.

Alle eigenschappen van onze houten openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeur met voordeur
Houten voordeuren