Mooie openslaande deuren te Nederweert

In Nederweert (Limburg) demonteerde Different Doors de huidige garagedeur, waarna de twee nieuwe openslaande deuren geplaatst werden. De openslaande garagedeuren zijn uitgevoerd in de kleur RAL 7015 met de actieve deur aan de linker zijde. De openslaande garagedeur is voorzien van een mooie RVS deurkruk en 3 dimensionaal verstelbare scharnieren op kleur van de deur.

Geïsoleerde openslaande garagedeuren

Omdat de garage direct aan de woning grenst zijn geïsoleerde openslaande garagedeuren een echte uitkomst. Op deze manier trekt er geen kou uit de garage door naar de woning. Zowel het kozijn als de openslaande deurpanelen zijn optimaal geïsoleerd. Zo hebben de deurpanelen een isolatiewaarde (U-waarde) tussen de 1,2 W/m2k en 1,5 W/m2k en is het kozijn voorzien van thermische onderbreking.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren