Asymmetrische openslaande garagedeuren (vaste pui met loopdeur)

Alle openslaande garagedeuren van Different Doors worden volledig op maat gemaakt. Dit biedt ook de mogelijkheid om de deurpanelen asymmetrisch uit te voeren. Hierbij krijgt één van de twee deurpanelen vaak een smallere afmeting dan het andere deurpaneel. Het smallere deurpaneel wordt dan als loopdeur gebruikt en het brede deurpaneel dient als vaste pui.

 

Bekijk voorbeelden van gerealiseerde projecten

Hieronder kunt u enkele voorbeelden bekijken van door Different Doors geplaatste openslaande garagedeuren die asymmetrisch zijn uitgevoerd. Zoals u kunt zien zijn de huiseigenaren volledig vrij om te bepalen hoe hun nieuwe garagedeur er uit moet komen te zien. Zo bepalen ze o.a. zelf aan welke kant de actieve deur komt, de uitstraling en eventuele toevoeging van glas.

Voordelen van onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onze openslaande garagedeuren zijn bijna helemaal vrij van onderhoud. Haal er twee keer per jaar een vochtige doek over en u heeft er geen omkijken naar. Daarbij zijn alle openslaande garagedeuren van Different Doors voorzien van een vijfpuntssluiting en SKG*** antikerntrek krukset. Hierdoor bent u verzekerd van een goed beveiligde garagedeur waardoor uw bezittingen in uw garage veilig opgeborgen kunnen worden. Daarnaast zijn de garagedeuren perfect geïsoleerd, inclusief kozijn.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
Houten openslaande garagedeuren