Asymmetrische openslaande garagedeur

Omdat de bewoners de garagedeur met name gebruiken als loopdeur hebben we de openslaande garagedeuren asymmetrisch uitgevoerd. De actieve vleugel is 800 mm breed en de passieve vleugel bedraagt 1570 mm. breed. De passieve vleugel kan hierdoor vrijwel altijd gesloten blijven. Wanneer de volledige breedte van de garageopening benut dient te worden kunnen gemakkelijk beide deurvleugels geopend worden.

De openslaande deuren zijn voorzien van een smalle, gladde, verticale profilering en gesproten in RAL kleur 1013. De gehele deur is geïsoleerd en voorzien van structuurlak.

Geïsoleerde openslaande garagedeur

Zowel het kozijn als de openslaande deurpanelen zijn bij Different Doors optimaal geïsoleerd. Zo hebben de deurpanelen een isolatiewaarde (U-waarde) tussen de 1,2 W/m2k en 1,5 W/m2k. Door de isolerende deurpanelen, in combinatie met het thermisch onderbroken kozijn, blijft de koude lucht buiten en de warme lucht binnen.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren