Vlakke openslaande garagedeur met glas

Deze openslaande garagedeuren zijn gemonteerd in Spijkenisse. De garagedeur is uitgevoerd met een volledig vlak paneel, verticaal melkglas en moderne handgrepen. Ook zijn de deuren voorzien van optimale isolatie en veiligheidssluitingen. Deuren van Different Doors worden volledig op maat en naar wens van de klant geproduceerd.

 

Garagedeur met glas

Door het gebruik van glas krijgt u op een natuurlijke manier meer licht in de ruimte. Onderhoudsarme openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen optioneel worden voorzien van ramen met HR++ glas, ook wel isolatieglas of hoogrendementsglas genoemd. Gebruik van glas is niet alleen mooi, maar het zorgt ook voor een besparing op uw energierekening. Het licht hoeft u nu immers niet altijd aan te zetten.

Heeft u ook graag daglicht in uw garage? Bekijk gerust meer projecten van openslaande garagedeuren met glas voor extra inspiratie.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren