Garagedeuren geïntegreerd in een gevel

Garagedeuren geïntegreerd in een gevel

Houten garagedeuren geheel weggewerkt in een houten gevel? Een geweldig stukje vakmanschap waar Different Doors in gespecialiseerd is. Alle garagedeuren worden op maat gemaakt, zijn van perfecte kwaliteit en beschikken over een hoge isolatiewaarde en inbraakpreventie. Houten garagedeuren zorgen voor een prachtige uitstraling van uw garage, zeker wanneer de houten garagedeur geïntegreerd wordt in een zelfde houten gevel.

Oneindig veel mogelijkheden

Hoe ziet uw perfecte houten garagedeur er uit? Different Doors maakt de houten garagedeuren precies op maat. U kunt tot in de kleinste details aangeven hoe u de deur graag zou zien. Keuze uit vele houtsoorten voorzien van het FSC-keurmerk, zoals Meranti, Eiken, Mahonie, Red Cedar, Okoumé, Merbau, Padoek of Trespa. Er zijn een tal aan kleuren en afwerkingen mogelijk! Ook is het mogelijk HR++ glas/thermopane in de garagedeuren te verwerken.

Geheel weggewerkt in een gevel

Uw deur prachtig weggewerkt in combinatie met houten gevelbekleding? De deuren kunnen geheel geïntegreerd worden in een gevel, welke gelijk door strookt met de houten deurpanelen. Op deze manier valt de garagedeur weg in de houten gevel en wordt de garagedeur onzichtbaar in het geheel. Garagedeuren geïntegreerd in een gevel is in elke stijl toepasbaar. Het zorgt voor een prachtige, natuurlijke en luxueuze uitstraling van uw woning.

Houten garagedeur geintegreerd in de gevel
Houten garagedeuren geïntegreerd in de gevel

Profiteer van vrijblijvend advies!

Different Doors levert vakmanschap, kwaliteit en heeft jaren lange ervaring met het maken van deze houten projecten. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op garagedeuren geheel geïntegreerd in een gevel. Wat zou bij uw woning een mooie oplossing zijn? Welke houtsoort zou u kiezen en welke kleur past het beste bij uw omgeving? Different Doors voorziet u graag van advies en helpt u graag bij deze keuzes. Samen met u wordt de perfecte garagedeur ontwikkelt. Voor vrijblijvend advies op maat of meer informatie over houten garagedeuren geïntegreerd in een gevel, neemt u gerust contact op met Different Doors.