Garagedeuren geïntegreerd in een gevel

Houten garagedeuren geheel weggewerkt in een houten gevel? Een geweldig stukje vakmanschap waar Different Doors in gespecialiseerd is. Alle garagedeuren worden op maat gemaakt, zijn van perfecte kwaliteit en beschikken over een hoge isolatiewaarde en inbraakpreventie. Houten garagedeuren zorgen voor een prachtige uitstraling van uw garage, zeker wanneer de houten garagedeur geïntegreerd wordt in een zelfde houten gevel.

Verticale houten latten garagedeur

Oneindig veel mogelijkheden

Hoe ziet uw perfecte houten garagedeur er uit? Different Doors maakt de houten garagedeuren precies op maat. U kunt tot in de kleinste details aangeven hoe u de deur graag zou zien. Keuze uit vele houtsoorten voorzien van het FSC-keurmerk, zoals Meranti, Eiken, Mahonie, Red Cedar, Okoumé, Merbau, Padoek of Trespa. Er zijn een tal aan kleuren en afwerkingen mogelijk! Ook is het mogelijk HR++ glas/thermopane in de garagedeuren te verwerken.

Geheel weggewerkt in een gevel

Uw deur prachtig weggewerkt in combinatie met houten gevelbekleding? De deuren kunnen geheel geïntegreerd worden in een gevel, welke gelijk door strookt met de houten deurpanelen. Op deze manier valt de garagedeur weg in de houten gevel en wordt de garagedeur onzichtbaar in het geheel. Garagedeuren geïntegreerd in een gevel is in elke stijl toepasbaar. Het zorgt voor een prachtige, natuurlijke en luxueuze uitstraling van uw woning.

Bekijk hieronder enkele projecten die we in het verleden gerealiseerd hebben. Meer inspiratie opdoen? Klik op een van de afbeeldingen of bezoek onze inspiratiepagina.


Meer informatie?

Bent u na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar onze houten garagedeuren? Klik hier voor een overzicht van onze projecten. Graag een persoonlijk gesprek? Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor informatie, advies en een offerte op maat. Laat daarvoor uw gegevens achter via het contactformulier.

 

 

Vul hieronder uw gegevens in