Douglas houten garagedeur

In Noord-Brabant heeft Different Doors deze houten sectionaaldeur gerealiseerd die volledig opgaat in de gevel. Voor deze houten garagedeur is gebruik gemaakt van Douglas hout. Een garagedeur van Douglas hout geeft een mooie natuurlijke uitstraling. De nerfstructuur van het hout is erg mooi zichtbaar.

Gelijk met gevel

De planken van Douglas hout die voor de garage en gevelbekleding zijn gebruikt gaan gelijk op in de gevel. De sectionaaldeur is niet of nauwelijks zichtbaar, tot er op de knop wordt gedrukt om de garagedeur te openen.

 

Douglas hout

Douglas kent veel overeenkomsten met de houtsoort Oregon Pine. Het hout heeft een fijne tot matig grove nerf en kenmerkt zich door een roodbruine kern en gelig spinthout. Indien Douglas onbehandeld wordt toegepast verkleurt het langzaam naar een grijze kleur.

Alles is mogelijk

In onze eigen tekenkamer werken we ieder project tot in fijnste details uit. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen en de eyecatcher van uw huis wordt! Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten verticale garagedeuren