Elektrisch houten openslaande deuren als sectionaaldeur

De uitstraling van houten openslaande garagedeuren en het gemak van een elektrische sectionaaldeur? Different Doors maakt dat mogelijk. Different Doors produceert prachtige houten sectionaaldeuren, bijna niet te onderscheiden van elektrisch openslaande garagedeuren. Zo geniet u van een houten sectionaaldeur met de uitstraling van elektrisch openslaande garagedeuren en profiteert u optimaal van gemak, isolatie en veiligheid. Houten sectionaaldeuren zijn namelijk van hoge kwaliteit en beschikken over hoge isolatiewaarde, veiligheid en duurzaamheid.

garagedeur landelijk

Tot in de kleinste details uw wensen gerealiseerd

Houten sectionaaldeuren worden geheel naar wens en op maat geproduceerd. Zo kunt u zelf aangeven in wat voor stijl u de deuren uitgevoerd wenst. Bent u op zoek naar houten garagedeuren met een klassieke uitstraling of juist een moderne uitstraling? Uitgevoerd met HR++ glas? Uitgevoerd met horizontale of verticale latten? De houten deuren worden aan de hand van uw wensen geproduceerd, passend bij uw woning en situatie. De deuren zijn verkrijgbaar in elke gewenste kleur, oneindige bewerkingsmogelijkheden, elk gewenst formaat, houtsoort, profiel en verdere afwerking. Kortom, u kunt tot in de kleinste details uw wensen laten realiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Alle houten deuren zijn voorzien van het FSC-keurmerk en u profiteert van 10 jaar garantie.

 

Gespecialiseerd in elektrische houten garagedeuren

Different Doors is gespecialiseerd in het produceren en monteren van houten sectionaaldeuren en weet dit mogelijk te maken met een minimale inbouwruimte van 120 mm. De houten sectionaaldeuren zijn elektrisch bedienbaar en worden uitgevoerd met een uiterst betrouwbare en veilige aandrijving. Op deze manier profiteert u van een houten sectionaaldeur van hoge kwaliteit en veiligheid, elektrisch te openen, minimaal ruimte verlies én van de uitstraling van elektrisch openslaande houten garagedeuren.

Gerealiseerde projecten

Hieronder vindt u een aantal projecten waarbij we garagedeuren met de uitstraling van houten openslaande garagedeuren hebben uitgevoerd als elektrische sectionaaldeuren. Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie over het project.

houten sectionaaldeur

Garagedeur boerderijschuur

Om de houten garagedeur aan te laten sluiten op de landelijke uitstraling die bij een boerderij hoort is ervoor gekozen om een openslaande garagedeur uit te voeren als houten sectionaaldeur. De grote, openslaande deuren zijn namelijk al jaren kenmerkend voor boerderijen.

elektrische houten garagedeuren

Vier elektrische sectionaaldeuren

De vier garagedeuren in dit project hebben het uiterlijk van klassieke, openslaande garagedeuren in boerderij stijl. Wanneer de deuren zich openen is te zien dat het hier niet gaat om openslaande garagedeuren maar om prachtig afgewerkte elektrische sectionaaldeuren.

Houten openslaande deuren als sectionaaldeur

Klassieke elektrische garagedeuren

Door het gebruik van panelen met sierlijst, een slaglat en een dorpel lijken dit openslaande garagedeuren. In werkelijkheid gaat het om elektrische sectionaaldeuren.


Meer informatie?

Bent u na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar onze garagedeuren? Klik hier voor een overzicht van al onze projecten. Graag een persoonlijk gesprek? Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor informatie, advies en een offerte op maat. Laat daarvoor uw gegevens achter via het contactformulier.

 

Vul hieronder uw gegevens in