Openslaande garagedeur uitgevoerd als elektrische sectionaaldeur

Bij deze mooie boerderijschuur met rietgedekte kap heeft Different Doors een bijzonder fraaie houten garagedeur mogen plaatsen. Om de houten garagedeur aan te laten sluiten op de landelijke uitstraling die bij een boerderij hoort is ervoor gekozen om een openslaande garagedeur uit te voeren als houten sectionaaldeur. De grote, openslaande deuren zijn namelijk al jaren kenmerkend voor boerderijen.

Video

Bekijk de video

Landelijke uitstraling

Het lijkt alsof de garagedeuren naar buiten toe openen, terwijl deze in werkelijkheid elektrisch naar boven opent. De deur is ook op afstand te bedienen. Om de houten garagedeur nog beter aan te laten sluiten op de landelijke boerderij stijl is de garagedeur voorzien van horizontale sierhengen. Naar volledige tevredenheid van de klant hebben we de splinternieuwe garagedeur geplaatst en de oorspronkelijke uitstraling weten te behouden.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten garagedeuren voor monumentale panden