Witte houten openslaande garagedeur passend bij nieuwbouw woning

Volledig op maat gemaakte houten openslaande garagedeuren van Different Doors. Uitgevoerd in een witte kleur volledig passend bij de nieuwbouw woning. De verticale belijning van deze houten openslaande garagedeur geeft de woning extra karakter.

Handig voor het hele gezin!

Hout heeft karakter. Houten openslaande garagedeuren worden vaak gekozen vanwege hun uitstraling en subtiele scharnieren. Naast iedere RAL-kleur kunt u ook kiezen voor blank gelakt hout. Deze garagedeur is ook erg handig voor het hele gezin. Een openslaande deur maakt in en uit lopen namelijk gemakkelijk. Als u veel met fiets, kinderwagen, scooter of motor uw garage in en uit wilt is een houten openslaande garagedeur ideaal.

Perfecte isolatie en veiligheid.

Onze houten openslaande garagedeuren zijn volledig geïsoleerd en veilig door standaard driepuntssluiting. Voor perfecte afsluiting van de ruimte is het ook belangrijk dat openslaande garagedeur vakkundig wordt gemonteerd. De monteurs van Different Doors zorgen voor een winddichte ruimte die optimaal geïsoleerd is.

Alles is mogelijk

Uw houten openslaande garagedeur op maat laten ontwikkelen!

Wilt u ook graag uw eigen houten openslaande garagedeur op maat laten realiseren? Wacht niet langer en neem gerust contact op. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden en voorzien u van een hoogwaardige houten garagedeur. Ieder maatwerk project zien wij als een nieuwe uitdaging, waarbij u de hoogwaardige kwaliteit mag verwachten die wij standaard leveren.

10 jaar garantie      different doors klanttevredenheid


Uw zekerheden bij Different Doors

Dankzij onze eigen productie en eigen innovaties kunnen wij deuren leveren die u nergens anders kunt krijgen. We geven u de volgende garanties:

  • Garagedeuren op maat uit eigen productie
  • Volledige keuze in kleur, maat en uitstraling van uw deur
  • Perfect isolatie en veiligheid
  • Ons montageteam plaatst uw deur binnen één dag, vaak al binnen een halve dag
  • 10 jaar garantie

Lees meer over onze houten openslaande garagedeuren

Wilt u uw garagedeur ook gebruiken als toegangsdeur naar uw woning? Wilt u de garage eenvoudig in en uit kunnen lopen bijvoorbeeld met uw motor of fiets? Dan is een gebruiksvriendelijke openslaande garagedeur iets voor u. De openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd als onderhoudsvrije garagedeur of in elke gewenste houtsoort. Een houten openslaande garagedeur geeft uw woning een stijlvolle natuurlijke uitstraling.

Alle eigenschappen van onze houten openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Houten voordeuren