Openslaande garagedeur van hout

Different Doors maakt houten openslaande garagedeuren precies op maat en volledig naar wens van de klant.  In Nijmegen monteerde Different Doors deze openslaande garagedeur met horizontaal ingefreesde groeven. De houten openslaande garagedeur is in dezelfde kleur geschilderd als de kozijnen waardoor deze woning een extra fraai aanzicht heeft.

Gebruiksgemak voor het hele gezin!

Een houten openslaande garagedeur geeft uw woning karakter. Deze garagedeur is ook erg handig voor het hele gezin. Een openslaande deur maakt in en uit lopen namelijk gemakkelijk. Als u veel met de fiets, kinderwagen, scooter of motor uw garage in en uit wilt is een houten openslaande garagedeur ideaal.

Perfecte isolatie en veiligheid.

Onze houten openslaande garagedeuren zijn volledig geïsoleerd en veilig door standaard driepuntssluiting. Voor perfecte afsluiting van de ruimte is het ook belangrijk dat openslaande garagedeur vakkundig wordt gemonteerd. De monteurs van Different Doors zorgen voor een winddichte ruimte die optimaal geïsoleerd is.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten openslaande garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op iedere garagedeur van Different Doors.

Gerelateerde projecten
Houten openslaande garagedeuren

Lees meer over onze houten openslaande garagedeuren

Wilt u uw garagedeur ook gebruiken als toegangsdeur naar uw woning? Wilt u de garage eenvoudig in en uit kunnen lopen bijvoorbeeld met uw motor of fiets? Dan is een gebruiksvriendelijke openslaande garagedeur iets voor u. De openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd als onderhoudsvrije garagedeur of in elke gewenste houtsoort. Een houten openslaande garagedeur geeft uw woning een stijlvolle natuurlijke uitstraling.

Alle eigenschappen van onze houten openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeur met voordeur
Houten voordeuren