Openslaande garagedeur houtnerf – Weert

Deze openslaande garagedeur houtnerf is gemonteerd in Weert. De garagedeuren zijn uitgevoerd met midden houtnerf panelen en hebben de RAL kleur 7016. De openslaande garagedeur is volledig geïsoleerd met een thermisch kozijn.

Oude kanteldeur vervangen

Een openslaande garagedeur is extreem gebruiksvriendelijk. U opent één of beide deuren gemakkelijk en geruisloos zonder zwaar te tillen. Een aanzienlijk verschil met de naastgelegen ‘verouderde’ kanteldeur die veelal met herrie open gaat en waarbij boven het eigen gewicht getild moet worden. Kanteldeuren komen veel voor in Nederland omdat dit lang de standaard garagedeur was. Bent u benieuwd naar de verschillen tussen een kanteldeur en openslaande garagedeur? Lees dan hier ons artikel.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een openslaande garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren