Openslaande garagedeur met verticaal glas

Bij deze klant in Boxmeer kregen we de vraag of er in de openslaande garagedeuren in plaats van horizontaal, verticaal glas geplaatst kon worden. Een project wat nog niet eerder was uitgevoerd bij Different Doors, maar des te leuker om te doen. Het ontwerpen van de deuren werd samen met de klant uitgevoerd en geheel naar wens ingevuld.

De openslaande garagedeur is uitgevoerd in de RAL-kleur 5013 en het kozijn en de scharnieren zijn voorzien van de kleur RAL 9001. De gehele deur is daarnaast voorzien van een structuur lak.

Bekijkt u ook gerust eens een aantal van onze overige projecten, waaronder deze openslaande deuren met vierkant glas. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren