Moderne openslaande garagedeur met bovenlicht

Op zoek naar een onderhoudsarme openslaande garagedeur met een moderne uitstraling? Different Doors maakt openslaande garagedeuren geheel op maat en naar uw wens. Deze openslaande garagedeur heeft HR++ glas in de bovenste secties. Hierdoor komt er natuurlijk licht in de garage.

Altijd perfect passend bij de stijl van uw woning

De adviseurs van Different Doors kunnen u perfect adviseren in het proces naar de ideale garagedeur. Doordat er vele mogelijkheden zijn is de garagedeur van uw dromen binnen handbereik.

 

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren