Iroko houten sectionaaldeuren + loopdeur

Different Doors monteerde in Veenendaal deze prachtige Iroko houten sectionaaldeuren en loopdeur geintegreerd in een houten gevel. Het geheel sluit vrijwel naadloos op elkaar aan. De sectionaaldeuren en loopdeur vallen weg in het de houten gevel, waardoor één prachtig geheel ontstaat. Different Doors produceert houten deuren van hoogwaardige kwaliteit, perfect geïsoleerd en inbraakwerend. Different Doors maakt alles geheel op maat en naar wens van de klant.

Alles is mogelijk

Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? In onze eigen tekenkamer werken we ieder project tot in fijnste details uit. Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen. Zoekt u ook een houten garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten voordeuren