Houten sectionaaldeur en gevelbekleding

Different Doors kreeg de opdracht om in Loppem (België) een sectionaaldeur, en bijbehorende gevelbekleding te monteren.

De houten sectionaalpoort is uitgevoerd in de houtsoort Meranti. Voor het bekleden van de gevel zijn dezelfde planken gebruikt als voor de sectionaaldeur. Hierdoor ontstaat er één mooi geheel.

Alles is mogelijk

Houten garagedeuren en gevelbekleding

Different Doors is gespecialiseerd in maatwerk garagepoorten in elke gewenste houtsoort. Wij benaderen iedere garagepoort als een uniek project waarbij we het ontwerp volledig afstemmen op de situatie en uw wensen en smaak. Hout is heel geschikt als gevelbekleding en wij hebben veel ervaring met garagedeuren geïntegreerd in de gevel. Wilt u meer voorbeelden zien, bekijk dan bijvoorbeeld:

Bent u benieuwd welke houten garagepoorten wij voor u kunnen realiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan en één van onze specialisten gaat graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten garagedeuren