Groene onderhoudsvrije garagedeur

Different Doors realiseerde dit bijzondere project waarbij een gevel een mooie metamorfose onderging. Er is een groene openslaande garagedeur geplaatst met verticale profilering. De garagedeur sluit nu mooi aan bij de voordeur. De garagedeur is optimaal beveiligd en geïsoleerd. Zo zijn de garagedeuren voorzien van een vijfpuntssluiting en leveren we deze met thermisch onderbroken kozijn.

Meer informatie over dit project

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden die wij in uw situatie kunnen bieden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs om u van een passend advies te voorzien.

 

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Houten voordeuren